Groothandel parketvloeren

De mooiste parketvloeren

Werkt u in een winkel die parketvloeren verkoopt? Wilt u uw klanten dat beetje extra brengen of bent u gewoon op zoek naar een goedkope fabrikant? Probeert u de leverancier over te slaan en wilt u direct contact opnemen met de groothandel die uw producten kan fabriceren? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Veno Houtproducten bv en wij zijn gevestigd in Drachten. Wij staan voor een veelzijdige en ervaren groothandel in parketvloeren, eikenhouten vloeren en lamel vloeren. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid assortiment, een professionele en klantgerichte werkwijze en voor de mooiste producten.

Bekijk de materialen

Wanneer u bij ons terecht komt, weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Wij hebben een mooi assortiment voor u opgesteld waaruit u kunt kiezen voor het materiaal dat het beste bij uw parketvloeren past. Wij garanderen echter dat al deze materialen van professionele kwaliteit zijn en dat wij deze optimaal behandelen zodat u een zeer effectief en stevig product geleverd krijgt. Als groothandel werken wij met de meest diverse materialen, maar wij hebben hieronder een aantal voorbeelden op een rijtje gezet zodat u toch een beetje een idee krijgt van wat wij allemaal kunnen leveren:

  • Eikenhouten vloeren van massief eikenhout met een dikte van 20 mm.
  • Lamel eiken vloeren van 15 + 5 mm dik.
  • Budget lamel van 12 + 4 mm.
  • Diverse exclusieve houtsoorten van 12 + 4 mm.
  • Ons eigen unieke Venoplex van 12 + 4 mm dik.

Voor een persoonlijkere opgave van onze groothandel in parketvloeren kunt u contact opnemen.

Groothandel parketvloeren

Ontdek het proces

Nu u een idee hebt van de verschillen materialen die wij gebruiken om uw parketvloeren van te maken, bent wellicht benieuwd naar de methoden die wij gebruiken om deze vloeren te produceren. U kunt op onze website en beter idee krijgen van de complexe processen die zich afspelen in onze fabriek. Onder het tabje ‘foto impressie’ dat u links op de website van onze groothandel ziet staan kunt u diverse plaatjes bekijken die het proces duidelijk uitleggen. Zo zijn wij niet alleen groothandel in parketvloeren, maar ook bekwaam fabrikant.

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over onze groothandel of hebt u interesse in onze parketvloeren? Laat het dan gerust even weten aan onze vriendelijke medewerkers. U kunt onze contactgegevens online vinden. Wij vertellen u graag meer over wat wij allemaal voor u kunnen doen als groothandel in parketvloeren.