Groothandel massieve vloeren

Massieve vloeren van hoge kwaliteit

Werkt u voor een zaak die massieve vloeren verkoopt in Nederland? Gaat uw leverancier stoppen en zoekt u een nieuwe leverancier voor uw producten? Of wilt u graag een fabrikant leren kennen die voor een betere prijs een massieve vloer kan leveren? In al deze gevallen kunt u bij onze groothandel terecht. Wij zijn Veno Houtproducten bv en wij zijn gevestigd in Drachten. Als professionele groothandel in massieve vloeren hebben wij ruime ervaring opgedaan de afgelopen jaren en een ware professionele en klantvriendelijke reputatie opgebouwd. U kunt zelf contact met ons opnemen en ontdekken waarom wij die reputatie meer dan waar kunnen maken.

Ontdek ons ruime aanbod

Wij zijn dus een groothandel in massieve producten en dit betekent onder meer dat wij met de meest diverse materialen hebben leren werken door de jaren heen. Zo is het niet ongewoon voor ons om aan de slag te gaan met eikenhout, maar ook lamel en diverse exclusieve houtsoorten zijn bij ons bekend. Wij werken graag met verschillende materialen voor onze vloeren omdat dit onze klanten een ruimere keuze oplevert. Wij geloven dat ieder materiaal zo zijn unieke voordelen heeft en wij zijn erg trots op de ruime inzetbaarheid van onze massieve vloeren. Wilt u graag wat meer weten over onze verschillende producten, dan kunt u eens te rade gaan op onze website voor een volledig overzicht. U vindt hier bijvoorbeeld ook ons unieke Venoplex dat wij speciaal hebben ontwikkeld op basis van jaren aan ervaring als groothandel.

groothandel massieve vloeren

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Kiest u voor onze groothandel in massieve vloeren, dan kiest u niet alleen voor een zeer ruim assortiment, maar ook voor een uiterst klantvriendelijke werkwijze. Wij zijn er namelijk op ingericht om u zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien. Onze medewerkers zijn professioneel en flexibel en luistern graag naar uw wensen en verzoeken. Wij helpen u aan een massieve vloer waar u tevreden mee kunt zijn en wij zouden met veel plezier onze vloeren in uw winkel zien liggen. Wij hebben veel ervaring opgedaan door de jaren heen en wij zijn dan ook een uitstekende zakelijke partner voor iedereen die op grote schaal onze producten wil inkopen.

Telefonisch contact

Wilt u graag wat meer weten over onze groothandel in massieve producten? Op onze website kunt u uiteraard nog veel meer informatie vinden, inclusief foto’s en onze contactgegevens. Bel ons gerust eens op en vraag ons naar meer over onze groothandel in massieve vloeren.