Groothandel lamel vloeren

Lamel vloeren tegen scherpe prijzen

Welkom bij Veno Houtproducten bv uit Drachten, uw specialist in alles dat met houten producten te maken heeft en uw favoriete groothandel in lamel vloeren. Wij hebben een ruim assortiment voor u klaar staan en u kunt niet alleen voor diverse materialen kiezen, u kunt ook nog eens zelf de bewerking kiezen die het beste bij uw wensen past. Wij leveren in eerste instantie vooral aan winkels en zakelijke klanten die vloeren verkopen of vanwege een andere reden grote hoeveelheden lamel willen inkopen. Wij zijn dan ook fabrikant en bieden een mooie prijs bij grote bestellingen bij onze groothandel.

Ontdek ons ruime assortiment

Als je een groothandel in lamel beheert, dien je natuurlijk over een grote productie te beschikken. Wij kunnen niet alleen zeer veel productie op korte termijn verwezenlijken, wij hebben ook nog eens een ruime keuze voor die productie. Zo gebruiken wij allerlei verschillende materialen om onze vloeren van te maken en dit heeft zo zijn voordelen. Ieder materiaal heeft namelijk verschillende eigenschappen en verschillende voordelen. U kunt natuurlijk kiezen voor de klassieke massieve eikenhouten vloer, maar wat dacht u van lamel vloeren? Dit zijn zeer mooie producten van hoge kwaliteit die erg duurzaam zijn. We hebben hierbinnen ook verschillende mogelijkheden voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eikenhouten variant die bestaat uit een laag van 15+5 mm en die uit onze eigen productie komt. Dit is goedkoper, maar geeft toch de uitstraling om van massief hout gemaakt te zijn. Als groothandel bieden wij u echter nog vele andere producten aan.

groothandel lamel vloeren

Kies voor hoge kwaliteit tegen een lage prijs

Wilt u graag houten vloeren inkopen maar hebt u niet zoveel geld om een grote hoeveelheid massief hout aan te schaffen? Onze budget lamel biedt u dan uitkomst. Deze wordt gemaakt van Europese eiken en bestaat uit een drager van 9 mm dik met een eikenhouten toplaag van 3 mm. In China en andere lage loon landen wordt er momenteel veel budget eikenhout geproduceerd, maar hiervan kunt u nooit zeker zijn van de kwaliteit. Als authentiek Nederlandse groothandel in lamel kunnen wij u verzekeren van de hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Ook daarom zijn wij zo populair als groothandel in lamel vloeren.

Vraag het ons

Hebt u interesse in onze goedkope lamel vloeren? Kijk dan gerust eens op onze website en lees meer over ons aanbod en onze manier van productie. U kunt hier ook onze gegevens vinden en contact opnemen met onze groothandel in lamel vloeren.