Groothandel houten vloeren

Houten vloeren van hoge kwaliteit

Bent u de eigenaar van een winkel die handelt in houten vloeren? Of wilt u op grote schaal dergelijke producten gaan inkopen? U kunt dan natuurlijk direct naar de fabrikant en leverancier stappen en een mooie deal sluiten. Welkom bij Veno Houtproducten bv uit Drachten, uw fabrikant en groothandel in houten vloeren. Wij verheugen ons alvast op onze zakelijke samenwerking en de mooie en professionele producten die wij u kunnen leveren als officieel erkende groothandel. Wij werken graag nauw samen met onze klanten die kunnen genieten van ons grote assortiment en onze bewerkte houten producten. Lees hieronder meer over deze eigenschappen van ons bedrijf.

Verken de materialen

Als groothandel in houten producten, werken wij natuurlijk met veel verschillende materialen. Wij hebben onder andere veel producten van eikenhout maar dit is bij lange na niet het enige materiaal dat wij gebruiken. Wat voor vloeren u ook wenst, u weet in ieder geval zeker dat wij alleen het meest professionele materiaal gebruiken en daar zijn wij eigenlijk wel een beetje trots op. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt en dit scheelt u ook een hoop zorgen en gepieker. Als groothandel in houten vloeren leveren wij dus een aantal verschillende producten die ons assortiment zo veelzijdig en mooi maken.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van deze producten:

  • De massieve eiken vloer van 20 mm dik.
  • Het 15+5 mm of 12+4 mm eiken lamel.
  • Het 9+3 mm budget lamel.
  • Het unieke en professionele 12+4 mm Venoplex.
  • Verschillende exclusieve 12+4 mm houtsoorten.

Groothandel houten vloeren

Kies voor de beste bewerking

Dit zijn weliswaar de verschillende materialen waar u voor kunt kiezen, maar als groothandel kunnen wij het materiaal ook nog op een speciale manier voor u behandelen alvorens wij het leveren. Zo kunnen wij op uw verzoek bijvoorbeeld al onze houten vloeren met olie bewerken. Dit wordt machinaal aangebracht en uitgesmeerd om de vloer langer een mooie glans te doen behouden. Ook kunnen wij met behulp van een trommel of een wals ervoor zorgen dat de vloeren er ouder uitzien dan zij in werkelijkheid zijn. Dit geeft een mooi esthetisch effect. Niet voor niets willen zoveel klanten hun houten producten op deze manier behandeld laten worden.

Neem direct contact op!

Wilt u graag meer weten over onze groothandel in houten producten? U kunt hiervoor uiteraard op onze website terecht, maar u kunt ook direct contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u meer over wat wij voor u kunnen doen als groothandel in houten vloeren.