Groothandel houten vloer

Kies kwaliteit voor uw houten vloer

Welkom bij Veno Houtproducten bv, uw specialist in alles dat met houten vloeren te maken heeft en uw favoriete groothandel in houten vloer. Onze groothandel is gevestigd in Drachten en wij hebben hier door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende werkzaamheden binnen ons vakgebied. Daarom hebben wij een uitstekende service ontwikkeld voor al onze klanten en kunnen wij u tot in de puntjes voorzien van vakwerk op maat. Wij leveren u een vloer precies zoals u die wilt hebben voor in uw zaak en waar u uw klanten helemaal tevreden mee kunt stellen. Op die manier bent u tevreden en zijn wij dat uiteindelijk ook!

Kies het mooiste materiaal

Wie voor het eerst contact opneemt met onze groothandel in houten producten of voor het eerst een kijkje neemt op onze website, zal meteen opvallen wat een mooi en uitgebreid assortiment wij aanbieden aan al onze zakelijke partners. Wij houden er niet van om op één product in te zetten, maar wij beschikken over diverse materialen om onze houten vloer van te maken. Wij helpen u een handje door deze speciaal voor u op wens te bewerken. Het begint echter bij het materiaal en hierbinnen hebben wij dus verschillende keuzes voor u. Als groothandel in houten vloer hebben wij onder meer massief eiken hout voor u. Dit is echter zeer kostbaar en veel mensen hebben liever een vloer die iets goedkoper is. Zo hebben wij ook eikenhouten lamel of budget lamel voor u. Daarnaast kunt u ook voor andere exclusieve houten producten kiezen.

Groothandel houten vloer

Kies de juiste bewerking

Onze groothandel biedt u echter niet alleen een grote keuze in materialen voor de vloeren. Wij hebben ook de technieken om ze op veel verschillende manieren te behandelen en zo mooie effecten aan te brengen op het uiteindelijke product. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten vloer die is behandeld met ammonia rook. Hierdoor krijgt het een wat donkerdere kleur en worden er vlekken aangebracht die er erg mooi uit komen te zien. We kunnen onze producten echter ook met een zaag behandelen zodat er een ander effect in komt te zitten en het geheel een soort ruwe uitstraling krijgt.

Kijk op onze website

Wilt u graag wat meer weten over onze groothandel in houten producten? Kijk dan verder op onze website en ontdek meer informatie over ons en onze werkwijze. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen en vragen naar meer informatie over onze groothandel in houten vloer.