Groothandel eiken vloeren

Succesvolle groothandel in eiken vloeren

Werkt u voor een bedrijf dat handelt in houten vloerbedekking voor particulieren? Kortom hebt u zakelijke interesse in eiken vloeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Veno Houtproducten bv uit Drachten en wij zijn een veelzijdige en ervaren groothandel die u kan helpen met al uw wensen op het gebied van houten vloeren. Neem gerust eens een kijkje op onze website en bekijk ons grote assortimenten aan professionele producten of lees meer over onze professionele werkwijze en ontdek waarom onze fabriek zo succesvol is. Wij zijn namelijk niet voor niets zo’n populaire groothandel in eiken vloeren.

Bekijk ons assortiment

Wanneer u eens een kijkje neemt op onze website zal u allereerst opvallen wat een ontzettend breed aanbod wij hebben aan de meest vakkundige producten. Zo hebben wij ruime keuze in het hout en zelfs binnen de diverse houtsoorten die u graag zou willen kopen. Hieronder hebben wij een aantal van onze meest verkochte producten op een rijtje gezet. Wij zijn namelijk niet alleen een groothandel in eiken producten.

  • Allereerst hebben we een massief eiken hout met een breedte van 18 tot en met 22 cm.
  • Wij bieden echter ook een lamel variant aan binnen onze eiken vloeren.
  • Hebt u niet zoveel geld te besteden? Een budgetlamel is dan een goede oplossing.
  • Wij bieden u het speciale Venoplex tegen een zeer scherpe prijs.
  • Ook kunt u nog voor allerlei andere exclusieve houtsoorten kiezen.

Wilt u graag een gerichter aanbod of een persoonlijke prijsopgave? Neem dan even contact op en ontdek onze klantgerichte service.

Groothandel eiken vloeren

Ontdek onze professionele aanpak

Wij staan echter niet alleen bekend om het ruime assortiment dat wij aanbieden als groothandel. Ook onze reputatie als professioneel bedrijf hebben wij door de jaren heen gestaag opgebouwd. Wij werken alleen met de allerbeste leveranciers en kunnen u zo garanderen dat wij producten van kwaliteit leveren. Of het nu gaat om eiken hout of een andere soort, bij ons vindt u de beste exemplaren. Onze groothandel in eiken producten is gericht op zakelijke klanten en wij kunnen u dan ook een mooi aanbod voorleggen als groothandel in eiken vloeren, waar u fijn van kunt profiteren.

Kijk op de website

Verkoopt u houten vloeren? Wilt u graag wat meer weten over onze werkwijze? Of bent u benieuwd naar een gerichter overzicht van onze producten? Op onze website kunt u nog veel meer informatie vinden. Of neem even contact op en ontdek meer over onze groothandel in eiken vloeren.