Fabriek parketvloeren

Ontdek de mogelijkheden voor parketvloeren

Werkt u in een zaak die parketvloeren verkoopt? Gaat uw leverancier ermee stoppen of bent u niet tevreden over de huidige werkverhouding? Wilt u graag direct naar de fabriek stappen om een betere prijs te krijgen? In al deze gevallen kunt u bij ons terecht. Wij zijn Veno Houtproducten bv en de leidende fabrikant van houten vloeren in de omgeving van Drachten. Wij helpen u met plezier aan een mooi assortiment van zowel lamel, eikenhouten en andere vloeren. U kunt vertrouwen op onze kwaliteit en onze klantvriendelijke werkwijze. Daarom zijn wij ook zo’n populaire fabriek voor parketvloeren. Neem contact op en ontdek uw mogelijkheden.

Waarom Veno Houtproducten?

Er zijn natuurlijk verschillende fabrikanten in Nederland die parketvloeren maken, maar wij bieden u een zeer bijzondere combinatie van klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij hechten veel waarde aan al onze klanten en wij respecteren uw wensen. Wij proberen een product te vinden dat zo goed mogelijk aansluit bij deze wensen en meestal slagen wij hierin. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen in dienst in onze fabriek die veel ervaring en praktische kennis hebben, naast de nodige certificaten en opleidingen. Zo kunnen wij altijd een professioneel en kwalitatief oordeel vellen en de beste producten in de omloop brengen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u persoonlijk en maken duidelijke afspraken met u zodat niemand achteraf voor een ververlende verrassing komt te staan. Doordat wij altijd met de beste materialen werken in onze fabriek voor parketvloeren, en doordat wij u verschillende speciale behandelingen aanbieden, weet u zeker dat u een product van kwaliteit geleverd krijgt.

Ontdek ons unieke product

U kunt bij ons voor allerlei verschillende producten terecht. Er zijn vloeren van eikenhout van lamel, en combinaties van die twee. Wij hebben een prachtige eiken lamel vloer van 15 + 5 mm dik die de uistraling van massief eikenhout biedt, maar een stuk goedkoper is. Ook kunt u bij ons terecht voor ons bijzondere Venoplex. Dit zijn parketvloeren die wij speciaal op maat hebben ontworpen op basis van de vele jaren aan ervaring in onze fabriek. Zo bieden wij u het allerbeste dat u kunt vinden op het gebied van een fabriek voor parketvloeren.

Kijk op de website

Wilt u graag wat meer weten over onze speciale parketvloeren? Kijk dan gerust eens op onze website. Hier kunt u ook nog veel meer lezen over de productie en methodes binnen onze fabriek. Ook vertellen wij u graag persoonlijk meer over onze fabriek voor parketvloeren.