Fabriek massieve vloeren

Massieve vloeren naar uw wensen

Welkom bij Veno Houtproducten bv uit Drachten, uw vaste adres voor massieve vloeren. Wij zijn al vele jaren actief op deze bijzondere markt en produceren met veel trots de mooiste producten die een fabriek voor massieve vloeren maken kan. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan producten en wij helpen u met zowel een ruime keuze aan materialen als diverse vormen van afwerking. Zo kunt u bij ons terecht voor de vloeren die u op het oog hebt en die u in uw zaak wilt aanbieden aan uw klanten. Wij zijn meer dan een fabriek, wij zijn uw zakelijke partner.

Kies voor kwaliteit

Wees welkom bij onze fabriek voor massieve producten. U zult hier niet alleen een groot aantal producten vinden die u graag in uw eigen winkel zou willen verkopen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een zeer fijne en professionele werkwijze. Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en wij hechten veel waarde aan de wensen en eisen van al onze klanten. Wij helpen u graag aan massieve producten zoals u ze graag zou zien en samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat wij binnen onze fabriek de juiste vloeren maken voor uw klanten. U kunt er hierbij op vertrouwen dat wij dit doen op de juiste manier, want al onze klanten hebben de nodige papieren en certificaten en wij werken alleen maar met de beste materialen. Zo garanderen wij een goed product voor al onze klanten.

Fabriek massieve vloeren

Bekijk de productie

Zo weet u wat meer over onze manier van werken, maar het kan natuurlijk zijn dat u benieuwd bent naar wat er nu precies gebeurt in onze fabriek voor massieve vloeren. Veel van onze klanten vragen ons dan ook hoe dit proces nu precies in zijn werk gaat. Wij hebben daarom een impressie voor u samengesteld in de vorm van een aantal foto’s met tekst. Op onze website kunt u onder het tabje ‘foto impressie’ deze beelden bekijken en een betere indruk krijgen van hoe wij nu onze massieve vloeren en andere massieve producten vervaardigen. Wij moedigen u aan om hier een kijkje te nemen.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag wat meer weten over onze fabriek voor massieve producten? Dan kunt u altijd terecht op onze website of natuurlijk bij ons behulpzame personeel. Wij helpen u graag persoonlijk en vertellen u met plezier meer over wat wij voor u kunnen doen als fabriek voor massieve vloeren.