Fabriek lamel vloeren

Vele mogelijkheden voor lamel vloeren

Woont u in de omgeving van Drachten en verkoopt u houten vloeren? Bent u op zoek naar een fabriek en leverancier uit de omgeving die u kan helpen aan een product van zeer hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Veno Houtproducten bv en wij zijn al jaren gevestigd in Drachten. Wij hebben hier veel ervaring opgedaan met allerlei opdrachten, van eikenhout tot lamel en alles er tussenin. Voor een beter idee van de mogelijkheden waarvoor u bij onze fabriek voor lamel vloeren terecht kunt, kunt u ook even op onze website rondkijken.

Ervaar onze professionele aanpak

Wij hebben al meerdere jaren ervaring met de productie van lamel vloeren en wij hebben door de jaren heen dan ook een zeer klantvriendelijke en professionele manier van werken ontwikkeld. Zo kunt u er bij ons van op aan dat al onze medewerkers de juiste opleidingen hebben doorlopen en ervaren zijn met hun werk in onze fabriek voor lamel vloer. Ook kunt u erop rekenen dat wij alleen maar met het beste materiaal werken om de kwaliteit van onze producten te garanderen. Wij werken graag samen met onze klanten en onze aanpak is dan ook als zeer klantgericht omschreven. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen met ons aanbod en onze fabriek voor lamel vloeren is gericht op de tevredenheid van onze klanten en natuurlijk op de tevredenheid van uw eigen klanten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze fabriek.

fabriek lamel vloeren

Kies voor de voordeligste combinatie

Wij werken met allerlei producten en zo hebt u een ruime keuze. Een voorbeeld hiervan is natuurlijk het massieve eikenhout van 20 mm dik en ook een budget lamel van 9 + 3 mm dik. Dit laatste is een perfect voorbeeld van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Maar wij hebben ook een mooie hybride van de twee varianten ontwikkeld. Deze eiken lamel vloeren zijn 15 + 5 mm dik en geven een prachtige eikenhouten uistraling maar zijn een stuk goedkoper dan de 20 mm dikke versie. Ook worden deze vloeren door onszelf vervaardigd zodat u zeker bent van de kwaliteit.

Interesse? Laat het even weten

Wilt u graag wat meer informatie over onze fabriek voor lamel vloer of bent u geïnteresseerd in onze producten? Neem dan gerust even contact op via onze website. Onze behulpzame medewerkers vertellen u met plezier meer over wat wij voor u kunnen doen als fabriek voor lamel vloeren.