Fabriek houten vloeren

Meer dan een fabrikant van houten vloeren

Bent u in het bezit van een winkel die houten vloeren verkoopt aan particulieren en zoekt u een leverancier waar u op grote schaal tegen een aantrekkelijke prijs uw inkopen kunt doen? Wat dacht u ervan om uw producten direct van de fabriek te halen. Wij helpen u hier graag bij. Wij zijn Veno Houtproducten bv uit Drachten en wij helpen u aan de meest professionele vloeren die er van hout gemaakt worden. Op deze manier proberen wij meer te zijn dan een fabriek voor houten vloeren, maar ook een professionele groothandel en tot dusverre lukt ons dit aardig. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ervaar onze flexibele werkwijze

Wij bieden u niet alleen de mooiste houten producten, maar wij hebben ook een uitstekende service voor u klaar staan. Wij staan onder meer bekend om onze klantgerichte aanpak. Zo kunt u ons gerust benaderen met persoonlijke vragen en wensen, wij proberen samen met u een mooi product te vinden dat past bij uw zakelijke wensen en wij zullen dit vervolgens voor u produceren in onze fabriek voor houten producten. Wij gaan graag eens met u om de tafel zitten en bespreken wat u zoal in gedachten had om op basis hiervan een aantal professionele tekening op te stellen. Als u helemaal tevreden bent met de houten vloeren die wij voor u willen produceren, dan zal de productie in werking worden gesteld en hebt u binnen de kortste keren uw professionele vloeren. Zo gaat dat in onze fabriek voor houten vloeren.

fabriek houten vloeren

Bepaal zelf de afwerking

Ook hebt u veel keuze op het gebied van de afwerking van uw houten product. Zo hebben wij allerlei technieken in huis om het materiaal een extra mooie uitstraling te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een behandeling met de borstel. Zo worden de zachte delen van het hout uitgeborsteld en blijft een beter zichtbaar en voelbaar patroon achter. Ook kunnen wij de houten vloeren antiek beitsen en schuren voor een oeroude en authentieke uitstraling die u gegarandeerd zal bevallen. Dit en nog veel meer, kunnen wij allemaal voor u uitvoeren in onze professionele fabriek.

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over onze fabriek voor houten producten? Ga dan eens naar onze website en neem een kijkje voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met ons en ons eens vragen naar de werkwijze van onze fabriek voor houten vloeren. Wij zullen u het gehele proces tot in de puntjes uitleggen.