Fabriek houten vloer

Een houten vloer naar uw wensen

Welkom bij Veno Houtproducten bv, dé fabriek voor houten vloer in Drachten. Wij hebben al vele jaren ervaring met het produceren en leveren op grote schaal van de mooiste houten vloeren. Wij hebben een zeer ruim assortiment waaruit u kunt kiezen en wij werken met allerlei materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld een 20 mm dikke massieve eikenhouten vloer bij ons bestellen, maar ook eentje van lamel of ons eigen product: het Venoplex. Wij helpen u graag aan onze producten uit onze professionele fabriek. Op onze website kunt u een overzicht vinden van ons aanbod en u vindt er ook onze contactgegevens voor een persoonlijke offerte.

Ervaar onze manier van werken

Wie ons benadert voor onze houten vloer, zal niet alleen maar een prachtig product afgeleverd krijgen, maar ook kennis maken met de meest professionele en klantvriendelijke service van Nederland. Wij maken het onze klanten graag naar hun gemak en wij hebben veel aandacht voor uw wensen en uw feedback. Dit is de drijfveer binnen onze fabriek voor houten producten en wij vergeten nooit dat wij ons werk aan u te danken hebben. Daarom doen wij er alles aan om u een product te leveren waar u tevreden mee kunt zijn. Wij hebben vakkundig experts in dienst die mooie houten vloeren op maat ontwerpen en vervaardigen zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten. Ook werken wij alleen maar met het allerbeste materiaal om de kwaliteit van ons werk te garanderen. Zo zijn wij niet alleen een fabriek voor houten vloer, maar daadwerkelijk uw zakelijke partner.

fabriek houten vloer

Kies de mooiste bewerking

Wij werken met verschillende materialen in onze fabriek, maar wij kunnen u ook helpen met verschillende technieken om dit materiaal af te werken tot vloer. Hieronder hebben wij een aantal van de populairste methoden op een rijtje gezet:

  • Oliën – machinaal worden 1 of 2 lagen aangebracht
  • Borstelen – verwijderen van zachte hout en uitbrengen van de vorm en voelbaarheid
  • Verouderen – met behulp van een trommel of wals krijgt de houten vloer een authentieke uitstraling
  • Roken – de rook van ammonia zorgt voor beheerste verdonkering van de kleur
  • Bezagen – met behulp van een zaag krijgt het hout een ruwe afwerking

Vraag het ons

Wilt u graag wat meer informatie over onze fabriek voor houten producten? Of wilt u meer weten over de methoden die wij gebruiken om uw producten te vervaardigen? Vraag het aan ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over de werkwijze van onze fabriek voor houten vloer.