Fabriek eiken vloeren

Hoge kwaliteit eiken vloeren

Bent u verkoper van eiken vloeren en gaat uw leverancier binnenkort stoppen met leveren of gaan de prijzen onredelijk veel omhoog? Wilt u graag direct naar de fabriek stappen? Of bent u simpelweg op zoek naar een fabriek van eiken vloeren die u beter kunt voorzien in de wensen van uw klanten? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Veno Houtenproducten bv is gevestigd in Drachten en heeft veel ervaring met de meest uiteenlopende vloeren die er op de markt te vinden zijn. Wij helpen u graag aan onze producten van ongekende kwaliteit en wij laten u graag kennis maken met onze zeer effectieve manier van werken.

Ervaar onze aanpak

Al onze klanten weten van de bijzondere werkwijze van onze fabriek in Drachten. Wij staan namelijk bekend om onze klantvriendelijke aanpak en ook onze reputatie op het gebied van professionele en kwaliteitsproducten gaat ons ver vooruit. Dit kunnen wij verwezenlijken door alleen maar met de allerbeste materialen te werken, op het gebied van lamel maar ook van eiken hout. Ook onze medewerkers zijn allemaal stuk voor stuk experts die de benodigde opleidingen en certificaten hebben gehaald. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt en kunt u vertrouwen op ons vakwerk op maat. Als fabriek van eiken producten hebben wij veel naamsbekendheid verworven en u kunt gerust te rade gaan bij onze vele tevreden klanten. Zij kunnen u vertellen dat wij veel waarde hechten aan de wensen van onze klant, wie dit ook is.

Fabriek eikenvloeren

Bekijk de mogelijkheden

Een groot voordeel van onze fabriek van eiken vloeren is het grote assortiment dat wij u kunnen aanbieden. Dit heeft ons al veel klanten opgeleverd en ook u kunt genieten van de vele mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van eiken producten. Zo helpen wij u zonder problemen aan massief eikenhout van 20 mm dik, maar kunt u ook voor goedkopere opties kiezen zoals eikenhout met lamel of budget lamel dat de kosten van uw vloeren echt flink drukt. Als fabriek van eiken producten kunnen wij echter ook allerlei andere houtsoorten voor u verwerken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interesse? Laat het ons weten!

Hebt u interesse in de eiken vloeren die wij produceren? Kijk gerust op onze website en lees meer details over de producten en het proces. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons behulpzame personeel. Zij vertellen u haarfijn wat wij voor u kunnen doen als ervaren fabriek van eiken vloeren.